Wat Bieden We

Wedstrijdzwemmen
Wedstrijdzwemmen

Bij Utrecht Swimming bieden we een doorlopend zwemprogramma waarin een clubtraject en een selectietraject naast elkaar lopen. Voor minioren, junioren, jeugd, senioren en master zwemmers die meer willen dan de eigen vereniging kan bieden, is Utrecht Swimming een uitstekende mogelijkheid om de zwemcarrière naar een hoger plan te tillen, tot aan RTC/ NTC niveau.

Het uitgebreide programma, gecombineerd met de kennis en ervaring van Robin, vormen een uitstekende basis voor iedere zwemmer van elk niveau en leeftijd om stappen te maken in zijn/ haar zwemcarrière.

Interesse in deelname of je wilt een keer een proeftraining volgen, meld je dan aan:

Wedstrijdzwemmen
Aanmelden Proeftraining

Zwemacademie
Zwemacademie

Vind je zwemmen leuk en je hebt je B/ C-diploma gehaald? Dan is de Zwemacademie echt iets voor jou! Onder leiding van gediplomeerde trainers leren kinderen alle technische basiselementen van de vier zwemslagen (borstcrawl, rug, vlinder en schoolslag). Daarnaast leren zij andere facetten van het wedstrijdzwemmen, zoals de startduik en het keerpunt.

De nadruk ligt niet op de prestatie, maar om het plezier en het leren van de techniek. Aansluitend kan de zwemmer doorstromen naar ons reguliere wedstrijd zwemtraject; dan gaat het wedstrijdzemmen pas echt beginnen.

Interesse in deelname of je wilt een keer een proefles volgen, meld je dan aan: 

Zwemacademie
Aanmelden Proefles

 

Borstcrawl cursus
Borstcrawl Cursus

De (Basis en Gevorderde) Borstcrawl Cursus is er voor iedereen die de borstcrawl techniek goed wil beheersen of verbeteren: van de recreatieve zwemmer die wekelijks lekker zijn baantjes zwemt, tot aan de sportieveling die een triatlon of een open water wedstrijd op het verlanglijstje heeft staan.

De cursus wordt gegeven onder auspiciën van de KNZB en duurt 12 weken. De cursus wordt ondersteund door trainingsschema’s welke te vinden zijn op Mijnzwemcoach.nl. Met de trainingsschema’s kan in eigen tijd worden geoefend. Tegelijkertijd wordt er aan de zwemconditie gewerkt.

Meer weten of je wilt een keer een proefles volgen, meld je dan aan:

Borstcrawl Cursus
Aanmelden Cursus

Banenzwemmen
Banenzwemmen

In samenwerking met het KNZB Zwembad Zeist, organiseert Utrecht Swimming 5* per week Banenzwemmen. 

Geschikt voor iedereen die lekker baantjes wil zwemmen: van jong tot oud en van recreant tot atleet.

Kom gewoon langs op een van de trainingdagen

Dream, Believe and Achieve